Rotary fietst voor Spieren

CyclingtoServe  PBF logo FC      foto Team Nimes 2015lowres

Rotaryclub Zuidlaren-Anloo doet mee aan het WK Cycling to Serve, in Luxemburg op zaterdag 10 september.
Dit is het officiële WK wielrennen voor Rotarians en ons team is na de successen van de vorige jaren dan ook al weer enige tijd fanatiek aan het trainen. Voor de winnaars zijn er behoorlijke prijzen te verdienen die vervolgens besteed worden aan goede doelen.

Dit jaar willen we tevens de gelegenheid aangrijpen om fondsen te genereren voor het Prinses Beatrix Spierfonds, vandaar de titel “Rotary fietst voor Spieren”. Zie voor informatie over deze actie ook https://www.spieractie.nl.

Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn er ruim 200.000. Hun doel is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, en hun middel is wetenschappelijk onderzoek. Ze financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en omdat dit vaak een lange weg is ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. Ze kunnen dit alles doen dankzij donaties en de inzet van vrijwilligers.

Vindt u dit een sympathiek doel en wilt u een bijdrage leveren aan onze actie “Rotary fietst voor Spieren” dan kunt u ons op twee manieren steunen:

  • door direct te doneren aan het Spierfonds, via de link van het Rotary-team: https://www.spieractie.nl/team/wk-cycling-to-serve
  • door het storten van een bijdrage op  bankrekening NL69RABO0302952705 t.n.v. de Stichting Community Service  Zuidlaren Anloo onder vermelding van “Rotary fietst voor Spieren”

We hopen op uw ruimhartige steun!