Spieren actie in de pers

Rotary fietst voor Spieren op WK Wielrennen

Rotary ZuidlarenAnloo fietst mee op het WK Cycling to Serve, het WK Wielrennen voor Rotaryleden van over de hele wereld. Met hun deelname willen ze geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Naast trainen, is de Rotaryclub hard op zoek naar donateurs. Het streven is om € 5.000 op te halen voor mensen met een spierziekte.

WK Wielrennen op racecircuit
De 32e editie van het WK Cycling to Serve vindt plaats op 10 september. De wedstrijd wordt gereden op het Good Year racecircuit in Luxemburg. Rotaryleden van over de hele wereld doen mee aan het wereldkampioenschap. Rotary ZuidlarenAnloo is een van de teams die Nederland vertegenwoordigt. Het team bestaat uit Bart Boerema, Jan Rozeman, Henk Doeven, Bert van der Hoek, Niek Kuizenga en Bastiaan Hollander. Vorig jaar fietsten zij € 12.000,bij elkaar voor Pink Ribbon.

Rotary fietst voor Spieren
Met de deelname aan het WK Wielrennen wil de club dit jaar geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds . Een fonds dat zich inzet voor mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn er ruim 200.000! Met het geld kan onderzoek naar spierziekten worden gestimuleerd en het leven van patiënten worden verbeterd.
Bart Boerema: “We zien bewegen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Met onze deelname willen we anderen inspireren om te bewegen en ons inzetten voor mensen die daar door hun spierziekte moeite mee hebben.”

Donateurs gezocht
Het Spierfonds is afhankelijk van donaties. Om die reden wil Rotary ZuidlarenAnloo zo veel mogelijk, maar tenminste € 5.000 ophalen voor het goede doel. De Rotary nodigt iedereen uit om te doneren via: www.spieractie.nl/team/wk-cycling-to-serve

Neem voor aanvullende informatie contact op met Bastiaan Hollander, bastiaan@baskwadraat.nl of 06-46405356